Drink- en eetgelegenheid Tafelberg zoekt collega's!

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide in Blaricum


Over Tafelberg

Restaurant in Blaricum sinds 1932

Tafelberg is niet meer weg te denken uit Blaricum. Van theehuis naar café, van café naar restaurant en nu sinds 2005 als Drink– en Eetgelegenheid De Tafelberg. Hier kunt u 7 dagen per week, vanaf 9.00 uur terecht voor een ontbijt, heerlijke koffie, lunch, een borrel of diner. 

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide in Blaricum. Vooral in de weekeinden wordt Tafelberg druk bezocht is het de hele dag een gezellige ontmoetingsplek voor vrienden en familie. De keuken is dagelijks, ook in het weekend, geopend vanaf 9.00. 

Prachtig natuurgebied

De heide waar Tafelberg aan ligt is een uniek natuurgebied, dat wordt beheerd door het Goois Natuurreservaat. De schaapskooi ligt op loopafstand en de Schotse Hooglanders en schapen lopen los rond op de hei. Er is ruime parkeergelegenheid voor zo’n 100 auto’s.

Wanneer u wilt genieten van ontbijt, een kop koffie, lunch, borrel of diner in Blaricum, bent u van harte welkom. Kom langs, reserveer een tafeltje of neem contact met ons op!

Unieke locatie aan de Blaricumse heide

Online een tafel reserveren

Wilt u ook genieten in Restaurant Tafelberg in Blaricum? Je kunt zelf een reservering in ons reserveringssysteem invoeren tot 8 personen. Als wij op het gewenste tijdstip al vol zitten dan geeft het systeem dit aan, probeer dan gerust een later of vroeger tijdstip. Na het maken van de reservering ontvangt u een e-mail met de bevestiging.

Groepen groter dan 8 personen

Voor gezelschappen groter dan 8 personen kunt u contact opnemen via info@tafelberg.nl.


High Tea

Wilt u reserveren voor een High Tea? Dat kan uitsluitend per email naar info@tafelberg.nl.

Gezelschappen

Uw partij op maat

Wij verzorgen graag uw partij bij Tafelberg, U kunt kiezen uit de een samengesteld menu of zelf een keuze voorstellen in overleg met onze salesmanager. Wilt u een advies bel ons gerust 035 538 39 75 wij helpen u graag bij het organiseren van uw receptie, borrel, diner of lunch. Ook kunt u een mailtje sturen naar events@tafelberg.nl.

Goed om te weten..

Onze 1e etage staat in open verbinding met de begane grond. We hebben geen aparte zaal of afsluitbare ruimte om groepen te verzorgen. In de weekenden, vooral in de zomer, is het zo druk in de Tafelberg dat wij daardoor beperkt zijn in het aannemen van groepen. Wees daarom tijdig met reserveren. Wij verzorgen helaas geen bruiloften of feesten in het weekend.Contact

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Kerst vier je bij Tafelberg!

Ook dit jaar bent u beide kerstdagen weer van harte welkom bij de Tafelberg.
We serveren 25 en 26 december een
4 gangen menu voor zowel lunch als diner.
De prijs van het 4 gangen menu is €44,95. 

U kunt reserveren tussen 12.00 en 13.30 uur voor de lunch. Voor het diner tussen 18.00  en 19.30 uur.

Reserveren? Stuur een mail naar events@tafelberg.nl


Kerstdiner of borrel met uw bedrijf?
Bij Tafelberg bent u rondom de feestdagen meer dan welkom voor uw bedrijfsuitje!
Mail nu uw aanvraag naar events@tafelberg.nl en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.
Wij wensen u alvast fijne feestdagen, Team Tafelberg