Beste gasten van de Tafelberg,

Op 15 maart is bekend gemaakt dat de Nederlandse horeca moet sluiten om de snelle verspreiding van het Coronavirus te beperken. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van de overheid en sluiten het restaurant per 15-3-2020 om 18:00 uur dicht. 

Door te sluiten willen we helpen snelle verspreiding te voorkomen. Tafelberg is volledig gesloten tot nader bericht van de overheid. Wij hopen u graag in de toekomst weer gezond en wel te mogen verwelkomen.


- Team Tafelberg - 

Kom werken in het bekendste restaurant van 't Gooi!

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide in Blaricum.

Over Tafelberg

Restaurant in Blaricum sinds 1932

Tafelberg is niet meer weg te denken uit Blaricum. Van theehuis naar café, van café naar restaurant en nu sinds 2005 als Drink– en Eetgelegenheid De Tafelberg. Hier kunt u 7 dagen per week, vanaf 9.00 uur terecht voor een ontbijt, heerlijke koffie, lunch, een borrel of diner. 

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide in Blaricum. Vooral in de weekeinden wordt Tafelberg druk bezocht is het de hele dag een gezellige ontmoetingsplek voor vrienden en familie. De keuken is dagelijks, ook in het weekend, geopend vanaf 9.00. 

Prachtig natuurgebied

De heide waar Tafelberg aan ligt is een uniek natuurgebied, dat wordt beheerd door het Goois Natuurreservaat. De schaapskooi ligt op loopafstand en de Schotse Hooglanders en schapen lopen los rond op de hei. Er is ruime parkeergelegenheid voor zo’n 100 auto’s.

Wanneer u wilt genieten van ontbijt, een kop koffie, lunch, borrel of diner in Blaricum, bent u van harte welkom. Kom langs, reserveer een tafeltje of neem contact met ons op!

Unieke locatie aan de Blaricumse heide

Online een tafel reserveren

Wilt u ook genieten in Restaurant Tafelberg in Blaricum? U kunt zelf een reservering in ons reserveringssysteem invoeren tot 8 personen. Als wij op het gewenste tijdstip al vol zitten, geeft het systeem dit aan, probeer dan gerust een later of vroeger tijdstip. Na het maken van de reservering ontvangt u een e-mail met de bevestiging. Reserveren in het weekend is helaas pas mogelijk vanaf 18:00 uur.

Groepen groter dan 8 personen

Voor gezelschappen groter dan 8 personen kunt u contact opnemen via info@tafelberg.nl.

High Tea

Bij Tafelberg kunt u van maandag tot vrijdag genieten van een High Tea. Wilt u reserveren voor een High Tea? Dat kan uitsluitend per email naar info@tafelberg.nl

Pasen 2020

Tijdens eerste paasdag, zondag 12 april zijn wij volgens de reguliere tijden geopend en hanteren wij onze gebruikelijke lunchkaart. U kunt bij ons van een paasbrunch genieten op 13 april. Mocht u hiervoor willen reserveren graag een email sturen naar info@tafelberg.nl.

Gezelschappen

Uw partij op maat

Wij verzorgen graag uw partij bij Tafelberg, U kunt kiezen uit de een samengesteld menu of zelf een keuze voorstellen in overleg met onze salesmanager. Wilt u een advies bel ons gerust 035 538 39 75 wij helpen u graag bij het organiseren van uw receptie, borrel, diner of lunch. Ook kunt u een mailtje sturen naar events@tafelberg.nl.

Goed om te weten..

Onze 1e etage staat in open verbinding met de begane grond. We hebben geen aparte zaal of afsluitbare ruimte om groepen te verzorgen. In de zomer, is het erg druk in de Tafelberg hierdoor zijn wij beperkt in het aannemen van groepen. Wees daarom tijdig met reserveren. Wij verzorgen helaas geen bruiloften of feesten in het weekend.Contact

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.