Drink- en eetgelegenheid Tafelberg

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide in Blaricum

Feeling hungry?

Reserveer nu

Over Tafelberg

Restaurant in Blaricum sinds 1932

Tafelberg is niet meer weg te denken uit Blaricum. Van theehuis naar café, van café naar restaurant en nu sinds 2005 als Drink– en Eetgelegenheid De Tafelberg. Hier kunt u 7 dagen per week, van 9.00 tot 24.00 uur terecht voor een ontbijt, heerlijke koffie, lunch, een borrel of diner. 

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide in Blaricum. Vooral in de weekeinden wordt Tafelberg druk bezocht is het de hele dag een gezellige ontmoetingsplek voor vrienden en familie. De keuken is dagelijks, ook in het weekend, geopend van 9.00 tot 22.00 uur. 

Prachtig natuurgebied

De heide waar Tafelberg aan ligt is een uniek natuurgebied, dat wordt beheerd door het Goois Natuurreservaat. De schaapskooi ligt op loopafstand en de Schotse Hooglanders en schapen lopen los rond op de hei. Er is ruime parkeergelegenheid voor zo’n 100 auto’s.

Wanneer u wilt genieten van ontbijt, een kop koffie, lunch, borrel of diner in Blaricum, bent u van harte welkom. Kom langs, reserveer een tafeltje of neem contact met ons op!

Unieke locatie aan de Blaricumse heide

Bekijk ons terras

High Tea

High Tea is terug bij Tafelberg

De High Tea is terug bij Tafelberg! Iets te vieren of gezellig samenkomen en genieten op een unieke locatie met een uitzonderlijk uitzicht over de Tafelberg Heide, dat kan bij Tafelberg met onze vernieuwde high tea.

De High Tea wordt geserveerd op etagères en is te reserveren vanaf twee personen. Op zondag vanaf 15:00 uur maar de rest van de week op elk gewenst tijdstip. De high tea is uit te breiden met o.a. een glas prosecco of versieringen in een specifiek thema. Zo maak je van de High Tea jouw speciale baby shower, verjaardag of receptie.

De high tea is inclusief onbeperkt thee is te reserveren voor €22,50 per persoon.

Voor meer informatie stuur je een email met jouw wensen naar of bel ons op 035 5383975.

Feeling hungry?

Reserveer nu

Bereikbaarheid Tafelberg

In maart, april en mei zullen er op de Prins Hendriklaan en Boissevainweg (N526) werkzaamheden plaatsvinden. Hierdoor is er vanaf maandag 26 maart tot en met 5 mei sprake van enige verkeershinder. 

Autoverkeer wordt met gele borden omgeleid via de Crailoseweg (N527), Naarderstraat, Ceintuurbaan, Blaricummerstraat, Huizerweg en Naarderweg. De extra reistijd bedraagt maximaal 5 minuten. 

Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de Prins Hendriklaan echter niet van de Boissevainweg. Fietsers en voetgangers worden met gele borden omgeleid via de Leemzeulder, Raboes, Dr. Catzlaan, Enghlaan en Bussummerweg.   

Voor een volledig overzicht van het verkeershinder in deze periode kan je via deze link de gehele omleidingen en verkeershinder vinden.

Feeling hungry?

Reserveer nu

Feeling hungry?

Reserveer nu

Terras

Tafelberg heeft een groot terras aan de heide met 200 zitplaatsen, waarvan 5 loungehuisjes waar je kunt ontspannen op comfortabele dikke kussens met een hapje en een drankje. Voor de kinderen liggen er ballen om mee te voetballen. Ook voor paarden hebben wij plek om tot rust te komen en de hondenbakken staan klaar om te gebruiken. 

Ook voor een ontbijt

De keuken is dagelijks geopend vanaf 9:00 uur, dus ook voor een stevig ontbijt kunt u bij Tafelberg terecht.

Wilt u ook genieten op ons terras? Kom gezellig langs of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Online een tafel reserveren

Wilt u ook genieten in Restaurant Tafelberg in Blaricum? Je kunt zelf een reservering in ons reserveringssysteem invoeren tot 8 personen. Als wij op het gewenste tijdstip al vol zitten dan geeft het systeem dit aan, probeer dan gerust een later of vroeger tijdstip. Na het maken van de reservering ontvangt u een e-mail met de bevestiging.

Groepen groter dan 8 personen

Voor gezelschappen groter dan 8 personen kunt u contact opnemen via info@tafelberg.nl of bel ons op 035 5383975.

Gezelschappen

Uw partij op maat

Wij verzorgen graag uw partij bij Tafelberg, U kunt kiezen uit de een samengesteld menu of zelf een keuze voorstellen in overleg met onze salesmanager. Wilt u een advies bel ons gerust 035 538 39 75 wij helpen u graag bij het organiseren van uw receptie, borrel, diner of lunch. Ook kunt u een mailtje sturen naar events@tafelberg.nl.

Zitplaatsen

Er zijn voor uw partij diverse mogelijkheden op het gebied van zitplaatsen:

Restaurant begane grond   30 zitplaatsen - 1 lange tafel mogelijk tot aan 16 personen / Serre 16 zitplaatsen - 1 lange tafel mogelijk tot aan 10 personen / Vide 14 zitplaatsen - 1 lange tafel mogelijk tot aan 6 personen / Entresol 32 standaard zitplaatsen - 4 lange tafels mogelijk voor in totaal 44 personen/ De lounge heeft comfortabele banken en stoelen voor maximaal 10 personen om te borrelen/ de bank beneden is ook leuk om te borrelen of te lunchen - maximaal 10 personen.

Goed om te weten..

Onze 1e etage staat in open verbinding met de begane grond. We hebben geen aparte zaal of afsluitbare ruimte om groepen te verzorgen. In de weekenden, vooral in de zomer, is het zo druk in de Tafelberg dat wij daardoor beperkt zijn in het aannemen van groepen. Wees daarom tijdig met reserveren. Wij verzorgen helaas geen bruiloften of feesten in het weekend.

Op de begane grond is een MIVA toilet (minder valide), houdt er rekening mee met het boeken van uw reservering dat het voor ouderen wel lastig kan zijn om de trap naar de 1e etage te nemen.


Feeling hungry?

Reserveer nu